stiri

Samsung Google NEXUS S la un super pret

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3

Samsung Google NEXUS S i9023 devine un smartphone accesibil dacă studiem puțin ofertele din piață. Telefonul, fabricat de gigantul corean Samsung, are la bază un procesor ARM Cortex-A8, tactat la 1GHz și grafica PowerVR SGX540. Ecranul S-LCD, de tip capacitiv, are diagonala de 4 inci și rezoluția de 480 x 800 pixeli.

NEXUS S rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread și are acces la multitudinea de aplicații disponibile în Android Market. Având în vedere că majoritatea acestor aplicații sunt gratuite, dezvoltatorii obținând fonduri din reclamele postate, telefoanele cu Android devin o alege excelentă. În ciuda prețului redus pentru un terminal high-end, NEXUS S pune la dispoziția utilizatorului Wi-Fi 802.11 b/g/n, posibilitatea de a crea un hotspot Wi-Fi dar și tehnologia DLNA pentru transferul imaginilor direct pe un televizor compatibil.

Samsung Google NEXUS S i9023 poate fi achiziționat prin intermediul magazinului Koyos.ro la prețul promoțional de 1299 lei (TVA inclus). Reducerea este semnificativă dacă luam în calcul faptul că în urmă cu câteva săptămâni terminalul se comercializa la prețul de 1619 lei (TVA inclus).
Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3

To Top

Citește articolul precedent:
IdeaPad Tablet K1 și ThinkPad cu Android

IdeaPad Tablet K1 și ThinkPad sunt primele tablete Lenovo ce rulează sistemul de operare Android 3.1 Honeycomb. Cele două modele...

Închide