Samsung a lansat SDK-urile pentru S5, Gear 2 și Gear Fit

| |

Samsung a anunțat disponibilitatea kiturilor de dezvoltare software (SDK) pentru GALAXY S5, SAMSUNG Gear 2 și SAMSUNG Gear Fit cu ocazia Samsung Developer Day, la Mobile World Congress (MWC) 2014.

Kiturile de dezvoltare software (SDK) au fost prezentate celor 500 de dezvoltatori de aplicații din întreaga lume, care au participat la Samsung Developer Day, conferință ce are loc din anul 2011 și este dedicată dezvoltatorilor de aplicații.

În plus, a fost lansat un Gear Fit SDK pentru SAMSUNG Gear Fit, care arată potențialul de dezvoltare a aplicaților pentru dispozitive purtabile. Totodată, a fost lansat și un SDK pentru SAMSUNG Gear, ce are la bază Tizen.

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit

SDK-ul pentru S Health a fost, de asemenea, prezentat, partenerilor. S Health este aplicația Samsung care le permite utilizatorilor să primească de pe dispozitivele mobile Samsung informații despre starea lor de sănătate, cu ajutorul unor senzori.

Dezvoltatirii de software pot afla mai multe informații accesând site-ul: http://developer.samsung.com/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!