Samsung prezintă un ecran flexibil

| |

Următoarele generații de telefoane Galaxy S ar putea beneficia de ecrane mult mai avansate decât actualele modele. Samsung a prezentat în scop demonstrativ ecrane flexible, ce se pot îndoi destul de mult fără a fi afectată calitatea imaginii.

Viitorul Samsung Galaxy S IV ar putea veni cu ecrane mai mari, cu rezoluție mai mare și o cameră cu rezoluția de 13 megapixeli. Cu o densitate preconizată de 441 ppi (pixels per inch) ecranele Samsung afișează cele mai curate imagini. Spre exemplu, ecranul pe care coreenii îl vând celor de la Apple pentru iPhone 5 are o densitate de numai 236 ppi.

Zvonurile privind specificațiile noului S IV merg mai departe. Cel mai probabil, telefonul va avea un procesor Exynos quad-core bazat pe nuclee ARM Cortex-A15, 2GB memorie RAM și ultima versiune a sistemului de operare Android. Galaxy S IV ar putea fi lansat în primavara anului 2013 la interval de un an față de Galaxy S III.

Ecran flexibil Samsung

Ecran flexibil Samsung

Samsung nu publică prea mult detalii tehnice privind tehnologia ecranelor flexibile însă clipul realizat de companie arată câteva dintre proprietățile acestuia.

Samsung prezintă un ecran flexibil, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!