stiri

Samsung scoate reclamele din aplicații

Samsung Galaxy A6

Samsung a zis că prețul de 2.000 de dolari pentru un telefon mobil nu e de ajuns și s-a gândit să mai facă niște bani pe seama utilizatorilor, servidu-le acestora reclame direct în aplicații. În iunie anul trecut (2020), Samsung a început să afișeze anunțuri în unele dintre aplicațiile sale, cum ar fi Samsung Music și Weather. În mod deloc surprinzător, decizia a indignat numeroși utilizatori de telefoane Galaxy. Din fericire, se pare că Samsung a decis în cele din urmă să-și asculte clienții și să elimine reclamele din aplicațiile preinstalate de pe telefoanele și tabletele Galaxy.

Anunțurile nu se limitează doar la telefoane și tablete Galaxy de buget. Ele apar, de asemenea, pe cele mai bune telefoane Samsung, inclusiv Galaxy S21 Ultra și Galaxy Z Fold 2 5G. Samsung intenționează să elimine reclamele din aplicațiile sale preinstalate, cu o viitoare actualizare a interfeței grafice One UI. Din păcate, nu există încă o decizie cu privire la momentul în care va fi livrată actualizarea. Următoarea actualizare majoră este One UI 4.0, care se va baza pe Android 12.

Decizia vine într-un moment în care Samsung își pierde poziția de lider pe mai multe piețe globale. Cele mai recente date au arătat că Xiaomi a depășit Samsung și a deveni cel mai mare furnizor de telefoane din lume în iunie 2021.

To Top

Citește articolul precedent:
Android Auto
Android Automotive va ajunge pe mașinile Honda în 2022

Sistemele de operare pentru automobile sunt baza pentru controlul tuturor funcțiilor și ecosistemul perfect pentru viitoarele aplicații, care ar trebui...

Închide