stiri

Samsung și ASUS pregătesc updateul Android 5.1.1 Lollipop

Telefon ASUS Zenfone 2

Samsung a început să distribuie updateul Android 5.1.1 Lollipop pentru Galaxy Note 4. Rușii au început deja să primească notificări pe phableturi deși updateul era programat pentru sfârșitul lunii iulie.

În luna aprilie 2015, Samsung a livrat pachetul Android Lollipop pentru Galaxy Note 4 în țările baltice, Brazilia, India și Emiratele Unite. Pentru moment updateul 5.1.1 Lollipop este livrat dispozitivelor SM-910C cu chipset Exynos.

Samsung GALAXY Note 4

Samsung GALAXY Note 4

Samsung nu este singura companiei care supraveghează cu maximă atenție sistemele de operare instalate. ASUS pregătește sistemul de operare Android 5.1 Lollipop pentru Asus ZenFone 2 ZE550ML. Software-ul se află în teste și va fi livrat în curând către dispozitivele din lumea întreagă. ZenFone 2 ZE550ML este un terminal construit pe o soluție Intel Atom Z3560, cu 2GB memorie RAM. Fratele său mai mare, Zenfone 2 ZE551ML dispune de un hardware mai performant și de 4GB de memorie RAM. Un review al telefonului îl puteți citi aici.

Telefon ASUS Zenfone 2

Telefon ASUS Zenfone 2

To Top

Citește articolul precedent:
Telefon Android pentru India
Google va lansa un nou telefon cu Android în India

Conform publicației Economic Times, Google va lansa în India un nou smartphone Android. Dispozitivul va fi fabricat de compania locală...

Închide