Samsung vinde un telefon Galaxy SII la fiecare 1.5 secunde

| |

Samsung a publicat prin intermediul unui kit de presa câteva statistici interesante care ne fac să înțelegem mai bine graba celor de la Apple de a interzice vânzările de telefoane Galaxy. La fiecare 1.5 secunde, Samsung comercializează un smartphone Galaxy S II în valoare de 600 euro.

În cele 85 de zile de intrarea pe piață, gigantul corean a vândut nu mai puțin de 5 milioane de exemplare. Smartphone-ul cu origini coreene este cel mai performant model al momentului fiind superior exemplarelor fabricate de Nokia, Apple, HTC sau LG.

Un review complet al telefonului Samsung Galaxy SII puteți citi aici.

Galaxy SII

Samsung vinde un telefon Galaxy SII la fiecare 1.5 secunde, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

4 Comentarii pentru “Samsung vinde un telefon Galaxy SII la fiecare 1.5 secunde”

  1. O performata extraordinara pentru Samsung. 5mil de telefoane x 600 euro bucata – asta inseamna ca le-a trecut prin maini circa 3 miliarde de euro, adusi numai de Galaxy S II. Si 1% daca le ramane din suma totala incasata si tot e o performanta extraordinara.

  2. @cody Nu stiu unde vezi tu 600 de euro bucata, mai cerceteaza online-ul :) Procentual or avea vreo 20% profit final…

  3. @Marocanu- Pretul final platit de utilizator, la liber, e undeva la 2200-2600 lei, adica intre 520 si 600 euro. In ofertele cu abonament pretul este subventionat.

    Prețul se modifica repede, ce e valabil astazi nu mai e de actualitate maine. Bine, acum scădem TVA-ul 24%, adaosul comercial, transport, marketing, etc.

    Nu cred ca le ramane 20% la un telefon, s-ar putea ca marja de profit sa fie mai mica, mai ales ca in America se vinde mai ieftin.

  4. voi vb de parca ar fi o afacere de familie si voi incercati sa copiati un model ca sa mai scoateti si un ban…fix asa suna comenturile voastre. Ganditi-va ca Samsung este un gigant! Si aici vb de performantele Galaxy S II care intr-adevar se vinde extraordinar de bine pentru ca este la ora actuala cel mai subtire si mai rapid smartphone cu android!

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!