stiri

Seria Zenfone 5 trece la Android 9.0 Pie

ASUS Zenfone 5Z

Vești bune pentru posesorii telefoanelor Zenfone 5. ASUS a anunțat recent că telefoanele ce fac parte din seria Zenfone 5 vor primi update-ul la sistemul de operare Android 9.0 Pie. Este vorba de modelele ZenFone 5, ZenFone 5Z și ZenFone 5 Lite/5Q/5 Selfie programate să treacă la noua versiune chiar în lunile ce urmează.

Noul software este distribuit în mod automat prin FOTA (firmware-over-the-air) conform programului de mai jos:

  • ZenFone 5 ZE620KL – la începutul trimestrului 1 din 2019.
  • ZenFone 5Z ZS620KL – la sfârșitul lunii ianuarie 2019.
  • ZenFone 5 Lite/5Q/5 Selfie – la sfârșitul lunii ianuarie 2019.

Instrucțiuni privind upgradeul prin procedeul FOTA

Odată disponibil updateul, o notificare va apărea în bara de notificări a telefonului. Utilizatorul va trebui să confirme prin atingere descărcarea pachetului de update. După ce pachetul este descărcat complet, o altă notificare va apărea cu mesajul ‘Install’. Apăsați ‘Install’ și porniți instalarea. În timpul instalării, telefonul va reporni de două ori. E important ca utilizatorii să se asigure că nu opresc telefonul în timpul procesului de update și că bateria este încărcată suficient pentru a duce la bun sfârșit instalarea noului sistem de operare.

Descărcarea și instalarea manuală

Distribuția pachetului de update poate dura mai mult, acestea fiind trimise treptat pentru a nu îngreuna serverele. Dacă nu primiți automat notificarea, aveți posibilitatea de a iniția instalarea noului sistem de operare în modul manual din meniul: Settings > System > System Updates.

ASUS Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS ROG Phone
ROG Phone este disponibil în magazinele din România

ROG Phone (ZS600KL) este disponibil în magazinele din România. Telefonul este optimizat pentru jocurile mobile și beneficiază de funcții și...

Închide