aplicatii

Skype pentru Android scapă de sub exclusivitatea Verizon

Gurile rele lansau zvonuri că Skype va oferi exclusivitate celor de la Verizon. Ei bine, au fost dezmințite. Prieteni, ne putem bucura cu toții de Skype! Porniți conferințele și uitați-le deschise, e gratis! Puteți apela gratis Skype-Skype, puteți suna foarte ieftin în străinătate sau să transmiteți mesaje instant prietenilor. Toate acestea de pe mobilul Android! Dar cum știrile bune nu țin decât 3 rânduri, vin cu o precizare capitală: apelurile trebuie să fie făcute prin WiFi în Statele Unite. Important e totuși, că un contract de exclusivitate a dispărut, iar asta poate constitui un precedent în piață.

Skype pentru terminalele cu Android 2.1 se poate descărca de aici: http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-android/. Cerințele aplicației: 27MB spațiu în memoria telefonului, procesor cu minim 600Mhz și rezoluție 320×480, 800×480 sau 850×480 pixeli. Tutorialul de mai jos vă descrie modul de lucru cu Skype pe telefonul cu Android.

To Top

Citește articolul precedent:
TuneIn, aplicatie Android pentru a asculta radio pe mobil

Muzica ne însoțește oriunde am merge direct de pe telefonul Android: între destinațiile mijloacelor de transport în comun, la plimbare...

Închide