Skype pentru Android scapă de sub exclusivitatea Verizon

| |

Gurile rele lansau zvonuri că Skype va oferi exclusivitate celor de la Verizon. Ei bine, au fost dezmințite. Prieteni, ne putem bucura cu toții de Skype! Porniți conferințele și uitați-le deschise, e gratis! Puteți apela gratis Skype-Skype, puteți suna foarte ieftin în străinătate sau să transmiteți mesaje instant prietenilor. Toate acestea de pe mobilul Android! Dar cum știrile bune nu țin decât 3 rânduri, vin cu o precizare capitală: apelurile trebuie să fie făcute prin WiFi în Statele Unite. Important e totuși, că un contract de exclusivitate a dispărut, iar asta poate constitui un precedent în piață.

Skype pentru terminalele cu Android 2.1 se poate descărca de aici: http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-android/. Cerințele aplicației: 27MB spațiu în memoria telefonului, procesor cu minim 600Mhz și rezoluție 320×480, 800×480 sau 850×480 pixeli. Tutorialul de mai jos vă descrie modul de lucru cu Skype pe telefonul cu Android.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!