TuneIn, aplicatie Android pentru a asculta radio pe mobil

| |

Muzica ne însoțește oriunde am merge direct de pe telefonul Android: între destinațiile mijloacelor de transport în comun, la plimbare sau în momentele de asteptare. Poți asculta muzica potrivită stării de spirit și pe telefon cu aplicația TuneIn Radio. Uite cum muzica de pe mobil ne alungă plictisul, ne binedispune sau ne îndeamnă la meditație :)

Aplicatie pentru ascultat radio pe androidFie că preferi un post local sau unul FM, aplicația TuneIn Radio este gratuită și îți permite să navighezi printr-o sumedenie de melodii, din mers!

Vine cu un mic anunț publicitar în partea de jos, dar e un târg just pentru 0.00$. O varietate impresionantă de muzică va fi permanent disponibilă chiar de pe telefonul tău cu android.

Linkul pentru descarcare este aici. Află cum poți avea muzica la purtător și ai grijă și la prețul conexiunii la Internet mobil.

TuneIn, aplicatie Android pentru a asculta radio pe mobil, 6.3 out of 10 based on 12 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (12 votes cast)

Comentează prin Facebook

3 Comentarii pentru “TuneIn, aplicatie Android pentru a asculta radio pe mobil”

  1. Am citit undeva ca aplicatia asta se foloseste de wireless sau netul prin 3G ca sa prinda versiunea online a statiilor radio. Isi da seama de posturile locale in functie de locul de unde emite radioul si locul in care te afli tu. Deci partea misto este ca nu iti trebuie componenta hardware pentru radio pe telefon, o rezolva software :D

  2. Folosesc https://play.google.com/store/apps/details?id=com.surodev.rodioro

    Dupa parerea mea e cea mai buna aplicatie android de ascultat posturi radio romanesti

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!