Ce ar putea avea in plus un mobil cu touchscreen?

| |

Swype se vrea noul standard de introducere a textelor pe dispozitivele cu touchscreen. Până la finalul acestui an, 50 de mobile vor integra Swype. Motorola Droid X este unul dintre terminalele care includ această tastatură virtuală. 90% din piața lui Swype era în vară reprezentată de telefoanele cu sistem Android.Dacă pană acum aveam la dispoziție doar metoda mecanică prin tastarea literă cu literă și dicționarul T9 pentru predicția cuvintelor, iată ce apare nou din joben! Swype este gândit pentru editarea unui cuvânt prin trasarea unei traiectorii alese aleator după bunul plac și care să conțină literele cuvântului închipuit direct pe tastatura QWERTY a touchscreen-ului. Vă invit să vedeti definiția expusă pe larg cu cuvintele lor.

În iunie, Reuters transmitea că Mike McSherry, liderul Swype Inc. aștepta ca tastatura lor să fie prezentă pe 50 de telefoane mobile până la finalul anului. Swype mergea fără probleme pe 10 telefoane mobile (incluzand Droid X) deci mai avea de lucru…

Ah, da! Și dacă nu ați incercat inca Swype, ar trebui să o faceți! Puteți descărca fișierul de instalare de aici. Succes la mâzgălit!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!