aplicatii

Ce ar putea avea in plus un mobil cu touchscreen?

Swype se vrea noul standard de introducere a textelor pe dispozitivele cu touchscreen. Până la finalul acestui an, 50 de mobile vor integra Swype. Motorola Droid X este unul dintre terminalele care includ această tastatură virtuală. 90% din piața lui Swype era în vară reprezentată de telefoanele cu sistem Android.Dacă pană acum aveam la dispoziție doar metoda mecanică prin tastarea literă cu literă și dicționarul T9 pentru predicția cuvintelor, iată ce apare nou din joben! Swype este gândit pentru editarea unui cuvânt prin trasarea unei traiectorii alese aleator după bunul plac și care să conțină literele cuvântului închipuit direct pe tastatura QWERTY a touchscreen-ului. Vă invit să vedeti definiția expusă pe larg cu cuvintele lor.

În iunie, Reuters transmitea că Mike McSherry, liderul Swype Inc. aștepta ca tastatura lor să fie prezentă pe 50 de telefoane mobile până la finalul anului. Swype mergea fără probleme pe 10 telefoane mobile (incluzand Droid X) deci mai avea de lucru…

Ah, da! Și dacă nu ați incercat inca Swype, ar trebui să o faceți! Puteți descărca fișierul de instalare de aici. Succes la mâzgălit!

To Top

Citește articolul precedent:
Studiu Changewave despre intentia de cumparare a unui mobil cu Android
Google Android amenință supremația lui IOS Apple în intențiile de achiziție

Google Android câștigă cotă de piață cu pofta noului venit la masa sistemelor de operare. În luna iunie lansarea lui...

Închide