stiri

Sony prezintă Xperia 10 III

Sony Xperia 10

Xperia 10 III este un telefon mid-range compact, subțire, ușor și rezistent la apă. Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 690 5G poate face față cu ușurintă aplicațiilor, filmelor, jocurilor și multor alte tipuri de conținut, datorită performanței ridicate și eficienței energetice, pentru o conectivitate superioară. Mulțumită funcției Smart connectivity, Xperia 10 III folosește tehnologia deep learning a Xperia care utilizează librăriile din rețele neurale ale Sony și analizează semnale Wi-Fi pentru a prezice problemele de conectivitate din viitorul apropiat.

Datorită bateriei de 4500mAh, Xperia 10 III are o capacitate cu 25% mai mare decât predecesorul său, Xperia 10 II, și permite utilizatorilor să se bucure la maximum de funcționalitățile pe care telefonul le oferă.

Chiar dacă Xperia 10 III are un display mare de 6 inchi, telefonul măsoară doar 68mm în lățime, o dimensiune care îl face să se potrivească perfect în mână. Având o greutate de numai 169g, smartphone-ui este ușor de folosit și de manevrat.

Xperia 10 III dispune de certificare IP65/68 pentru rezistență la praf și umiditate și este foarte durabil datorită sticlei Corning Gorilla Glass 6.

Telefonul dispune de trei camere foto, ultra-wide, wide și telefoto, ceea ce îi permite să capteze o mare varietate de cadre.
La fotografierea în rafală, Xperia 10 III captează imagini la 10 cadre pe secundă (FPS), asigurându-se că subiectul în mișcare nu este ratat, ba mai mult, autoexpunerea funcționează pentru fiecare cadru în parte. Nu în cele din urmă, Xperia 10 III oferă posibilitatea înregistrării video 4K, permițând utilizatorilor să filmeze la o rezoluție de patru ori mai mare decât full HD, în timp ce funcția SteadyShot asigură înregistrări fluide și stabile, chiar și atunci când se filmează din mișcare.

Xperia 10 III va fi disponibil în variantele de culoare Negru și Alb și va fi livrat cu Android 11, începând din vara anului 2021.

To Top

Citește articolul precedent:
LG X300
LG va oferi updateuri timp de trei ani după încetarea producției

LG Electronics a anunțat că va furniza timp de trei ani actualizări ale sistemului de operare Android pentru unele dintre...

Închide