stiri

Sony S1 gata pentru precomenzi in Marea Britanie

Sony a intrat mai târziu pe piața tabletelor cu ecran capacitiv pierzând o mare oportunitate de a face profit prin prisma prețurilor mari ce au fost și sunt practicate. Compania japoneză va oferi clienților din Marea Britanie noua tabletă Sony S1 începînd cu 1 septembrie 2011, modelul fiind deja disponibil pentru precomenzi .

Sony S1 este caracterizat de un ecran capacitiv cu diagonala de 9.4 inci și rezoluția de 1280×800 pixeli iar la baza sa stă o platformă NVIDIA Tegra 2. Un detaliu extrem de important în reprezintă dioda infraroșu ce permite tabletei să fie utilizată pe post de telecomandă pentru televizoarele Sony Bravia.
Design-ul se încadreză în linia Sony cu suprafețe glossy ce rețin amprentele și colțuri rotunjite mai mult decât e necesar.
Tableta, prezentată în această primăvară alături de modelul dual-screen Sony S2, rulează sistemul de operare Android și are acces la aplicațiile din Android Market.


Sony S1 gata pentru precomenzi in Marea Britanie, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
IMDb optimizat pentru Honeycomb

Cinefilii primesc astăzi o veste bună dat fiind ultimul update al aplicației pentru Android Honeycomb. Site-ul IMDb merge destul de...

Închide