stiri

Sony Xperia E mono și dual-SIM

Sony Xperia E

Sony lansează un nou smartphone entry-level cu Android, disponibil atât în versiunea simplă cât și în versiunea dual-SIM.

Specificațiile tehnice nu sunt ieșite din comun. Telefonul dispune de un ecran HVGA, cu diagonala de 3.5 inci și de un procesor tactat la 1GHz. Xperia E vine echipat cu aplicaţia “WALKMAN” care include tehnologia audio xLOUD, sunet 3D surround şi egalizator manual.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, fiind din acest punct de vedere în pas cu industria. Sony oferă update-urile sistemului de operare destul de târziu, iar în unele cazuri telefoanele performante au rămas cu versiuni vechi de Android, compania determinând utilizatorii să achiziționeze un terminal nou. În cazul noului Xperia E, bateria de 1500 mAh este detaşabilă, ceea ce înseamnă că ar putea fi înlocuită la un moment dat.

Xperia E va fi disponibil pe piață din primul trimestru al anului 2013, publicul putând să aleagă modele în culorile: negru, alb şi roz.

Sony Xperia E

Sony Xperia E

To Top

Citește articolul precedent:
Colia.Sound
Boxele Colia.Sound dau viață telefonului

Boxele portabile de înaltă fidelitate Colia.Sound dau viață telefonului. Noile modele cântăresc 210 grame, au carcase metalice negre sau argintii...

Închide