Sony Xperia sola vede lumina zilei

| |

Imediat după separarea de suedezii de la Ericsson, Sony Mobile Communications a început să investească masiv într-o nouă generație de telefoane. Xperia sola este doar un model al unui vast portofoliul menit să satisfacă toate gusturile și buzunarele clienților.

Telefonul este construit în jurul unui ecran cu diagonala de 3.7 inci ce afișează imaginile unui chipset NovaThor U8500 cu două nuclee la 1GHz. Xperia sola dispune de NFC, 8GB memorie internă (5GB accesibili utilizatorului), 512MB memorie RAM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth, microUSB și multe altele.

Noul terminal Sony rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread și este programat pentru un update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în vara acestui an.

Sony Xperia sola

Sony Xperia sola

Sony Xperia sola vede lumina zilei, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!