Sygic încearcă marea cu degetul

| |

Sygic, unul dintre vechii comercianții de sisteme GPS, încearcă să țină pasul cu timpul și cu vremurile într-o lume în care Waze și Google Maps fac legea.

Sygic lansează propriile hărți online numite Sygic Maps. Utilizatorii neinspirați își pot planifica un traseu prin care să ajungă într-un final la destinație. Spre deosebire de Waze sau Google Maps care au cele mai bune soluții, Sygic nu știe de drumurile nou construite, cum ar fi centura Caracal, drept urmare traseele pot fi mai lungi atât ca lungime cât și ca timp.

Conducătorii auto pot planifica traseul acasă pe computer și să îl trimită pe propriul dispozitiv mobil sau să îl distribuie altor persoane. Funcția de planificare a traseelor este disponibilă online pe maps.sygic.com.

Androidlive vă recomandă să evitați aplicația Sygic. Folosiți hărțile Waze și Google Maps care vă asigură trasee mai scurte și mai rapide și implicit o economie de timp și combustibil.

Sygic

Sygic

Sygic încearcă marea cu degetul, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!