stiri

Tableta Allview Viva H1003 LTE PRO/1 este special concepută pentru școala online

Tableta Viva H1003 LTE PRO/1

Allview a avut ani foarte prosperi în perioada în care oferea pe piața Est-Europeană o gamă largă de telefoane cu Android. Furnizorii săi chinezi apreciau puterea brandului românesc, ce reușise aă atingă în anul 2016, o cifră de afaceri de 306 milioane lei.

Între timp, piața de telefoane a devenit tot mai concurențială, iar chinezii au început să atace cu mărcile proprii, fapt care i-a determinat pe cei de la Allview să își lărgească portofoliul de produse. În anul 2019, Allview a avut o cifră de afaceri de 86,46 milioane lei și o medie de 80 de angajați.

Tableta Viva H1003 LTE PRO/1

Tableta Viva H1003 LTE PRO/1 dispune de un ecran mare de 10,1 inchi, conectivitate 4G, sistem de operare Android 10, un procesor Octa Core și o baterie de 6000mAh, transformând-o astfel într-un instrument de lucru, de învățare sau de relaxare ideal pentru o zi plină de activități. Tableta se remarcă printr-un design subțire și este însoțită de o husă de tip Book cover, pentru un plus de rezistență în utilizare.

Viva H1003 LTE PRO/1 – soluție la nevoile sistemului educațional

Cel mai nou model de tabletă din portofoliul companiei brașovene întrunește toate condițiile pentru a crea premisele necesare desfășurării activităților didactice, stabilitate de Autoritatea pentru Digitalizarea României, împreună cu Ministerul Educației și Cercetării conform OUG 144/24.08.2020 și Fondurile Europene POC (Axa prioritară 2 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă).

Conectivitate 4G pentru ca utilizatorii să poată beneficia de conectivitate mobilă oriunde, cu ajutorul unei cartele de Internet. Pentru și mai multă flexibilitate, tableta Viva H1003 LTE PRO/1 dispune de: 2 porturi USB 2.0 Type C, un cititor de carduri microSD, o mufă pentru căști.

Performanță optimă datorată procesorului Octa Core cu frecvență de până la 2,3 GHz, susținut de memoria RAM de 3 GB și spațiu de stocare de 32 GB, ce poate fi extins cu ușurință până la 128 GB cu ajutorul unui card microSD.

Compatibilitate cu cele mai utilizate platforme de comunicare: Zoom, Google Classroom, Google Meet, ce permit desfășurarea cursurilor online. Camera principală de 5MP și camera frontală pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate, asigurând libertatea de a interacționa live de oriunde.

Display-ul generos TFT IPS de 10.1”, cu rezoluție de 1280×800 pixeli HD, touchscreen capacitiv și multitouch, oferă unghiuri largi de vizualizare și redă imagini în culori naturale și contraste optime.

Autonomia extinsă a bateriei, de 6000mAh, asigură posibilitatea utilizării îndelungate, de până la 800 de minute. Husă de tip Book cover ce îi conferă protecție desăvârșită și un plus de rezistență în cazul căzăturilor accidentale, făcând-o ușor de utilizat în orice context.

Preț și disponibilitate

Tableta Viva H1003 LTE PRO/1 este disponibilă la prețul recomandat de 1099 lei, iar în perioada campaniei Black November va putea fi achiziționată la doar 899 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Mi 10T Pro
Topul producătorilor de telefoane vine cu surprize

Topul producătorilor de telefoane mobile se schimbă de la trimestru la trimestru în funcție de modelele nou lansate. Samsung continuă...

Închide