stiri

Tableta ASUS MeMO Pad 8 este disponibilă în magazinele Flanco

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

Tabletele ASUS ajung în magazinele din România. Pentru început modelul MeMO Pad 8 (ME180A) este disponibil în magazinul Flanco la prețul de 1200 lei. Oamenii de vânzări de a Flanco estimează că până la sfârşitul anului vor depăşi 2.000 de unităţi livrate în România.

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A) este o tabletă cu ecran de 8 inci, ușor de ținut în mână ce beneficiază de o construcție solidă, specifică firmelor de top ce pun accentul pe calitate.

MeMO Pad 8 dispune de un procesor quad-core, ecran cu rezoluţia de 1280×800 pixeli și 1GB memorie RAM. ASUS MeMO Pad 8 are funcție GPS și poate fi utilizat în vacanțe și excursii pentru localizarea atracțiilor turistice, a punctelor de cazare și a altor repere utile.

„Tableta ASUS MeMO Pad 8, disponibilă de astăzi în premieră la Flanco, este un produs flexibil, care răspunde nevoii tot mai multora dintre noi de adaptare la un ritm de viaţă alert. Cu ea putem şi să ne luăm rapid informaţiile necesare pentru serviciu şi să ţinem legătura cu prietenii sau să ne relaxăm, în weekend”, spune Dragoş Sîrbu, Product Management Director, Flanco Retail.

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A)

To Top

Citește articolul precedent:
Aplicații falsificate în Google Play

Bitdefender lansează un avertisment care ar trebui luat în considerare de toți utilizatorii Android. Bitdefender a identificat peste 5.000 de...

Închide