stiri

Tableta EVOLIO X8 Fusion are tastatură din aluminiu

EVOLIO X8 Fusion

EVOLIO X8 Fusion este o tabletă cu ecran de 7.85 inci ce poate fi utilizată în două moduri. Prin cuplarea la o tastatură fabricată din aluminiu, EVOLIO X8 Fusion devine un laptop de mici dimensiuni care permite rezolvarea mai rapidă a activităților specifice unui birou, cum ar fi editarea de text.

Tableta are la bază un chipset Rockchip RK3188T, setat să funcționze la frecvența de 1,4 GHz. Chipset-ul este completat de 1GB memorie RAM și 8GB memorie flash. Datele de pe tabletă sunt protejate cu ajutorul Sistemul Norton Mobile Security care permite blocarea sau ștergerea informațiilor de la distanță. EVOLIO X8 Fusion rulează sistemul de operare Android 4.2.

„X8 Fusion este gândită atât pentru folosirea în interes personal, cât și profesional, tableta putând fi ușor transformată într-un mini-laptop, prin cuplarea la tastatura dedicată. Noua tabletă Evolio X8 se remarcă prin design elegant, este cea mai subțire tableta disponibilă pe piața din România și excelează la capitolele portabilitate, viteza și autonomie”, a spus Liviu Nistoran, Președinte Evolio.

Tableta Evolio X8 Fusion este disponibilă în magazine la pretul de 749 lei.

EVOLIO X8 Fusion

EVOLIO X8 Fusion

To Top

Citește articolul precedent:
MIT display
MIT a prezentat un display transparent

Massachusetts Institute of Technology (MIT), cea mai performantă universitate tehnică din lume, a prezentat un ecran transparent. Ecranul poate fi...

Închide