Tabletele Galaxy Tab4 sunt disponibile în România

| |

Samsung România anunță disponibilitatea pe plan local a celei mai noi game de tablete Galaxy, seria Tab4. Produsele sunt disponibile în rețelele partenerilor începând cu această săptămână. Tabletele Galaxy Tab4 sunt disponibile în mai multe dimensiuni: cu ecran de 10,1 inci, 8,0 inci și 7,0 inci. Modelele nu se remarcă prin specificații de top, fiind dotate cu un hardware modest. Rezoluția ecranelor și a camerelor video lasă de dorit deși prețul tabletelor Samsung nu este tocmai mic.

Galaxy Tab4 cu ecran de 10 inci are o rezoluție de numai 1280 X 800 pixeli în condițiile în care alte companii oferă ecrane FullHD. Pe lângă aceste chestiuni supărătoare există și unele aspecte pozitive. Tabletele au 1.5GB RAM și rulează sistemul de operare Android 4.4 (KitKat).

Vezi ofertele Samsung.

Samsung TabPro

Samsung TabPro

Tabletele Galaxy Tab4 sunt disponibile în România, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!