Tabletele Yoga sunt promovate de Ashton Kutcher

| |

Lenovo promovează noile tablete Yoga împreună cu celebrul actor Ashton Kutcher. Tabletele sunt disponibile în variante cu 8 și 10 inci, cu un hardware depășit, ce nu poate concura cu modelele lansate de concurență. Lenovo a ales chipset-uri MTK cu patru nuclee la 1.2GHz și 1GB memorie RAM. Datele sunt stocate în memoria internă de 16GB sau pe cardul microSD ce poate fi atașat.

Ashton Kutcher folosește tableta în diverse scenarii iar autonomia de până la 18 ore îi asigură libertatea de mișcare și creație. Ecranul cu rezoluția de 1280 x 800 pixeli afișează interfața sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Clienții Lenovo vor mai beneficia de două camere video de 5 megapixeli, respectiv 1.6 megapixeli.

Lenovo Yoga

Lenovo Yoga

Dacă Lenovo a ales chipset-urile MTK și un ecran cu rezoluție mică economisind sume importante, clientul va trebui să plătească în schimb un preț mult prea mare pentru un produs depășit tehnic. Tableta de 8 inci costă 250 de dolari iar cea de 10 inci ajunge la 300 de dolari. Oare Ashton Kutcher a cerut un onorariu mult prea mare?!

Ashton Kutcher promovează tabletele Lenovo Yoga

Lenovo Yoga autonomie

Update: Pentru zona EMEA, inclusiv România, prețurile vor fi de 229€ și respectiv 299€ pentru modelele de 8 inci si 10 inci. Cele doua modele vor fi disponibile din noiembrie 2013.

Tabletele Yoga sunt promovate de Ashton Kutcher, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!