stiri

Viewsonic lansează un monitor-tabletă de 24 inci

Viewsonic VSD241

Viewsonic oferă un monitor de 24 de inci ce beneficiază de hardware-ul specific tabletelor. Viewsonic VSD241 poate fi utilizat ca monitor pentru desktop sau ca ecran secundar pentru laptop. Atunci când niciuna dintre aceste variante nu intră în calcul, VSD241 devine o tabletă supradimensionată ce rulează sistemul de operare Android.

În interior, monitorul integrează un chipset NVIDIA Tegra 3, memorie RAM și propriul spațiu de stocare. Modulele Wi-Fi și Bluetooth completează modalitățile fizice de conectare. Viewsonic VSD241 profită de dimensiunile apreciabile și oferă clienților conectori HDMI, RJ45 și USB. Compania producătoare s-a gândit la mai multe aplicații comerciale ale monitorului astfel că VSD241 beneficiază de prindere VESA.

Viewsonic VSD241 va fi disponibil în Statele Unite ale Americii la prețul de 500USD urmând ca în luna decembrie să apară o nouă versiune cu ecran de 22 inci și un preț de 400USD.

Viewsonic VSD241

Viewsonic VSD241

To Top

Citește articolul precedent:
Project Ara MAKEwithMOTO
Project Ara MAKEwithMOTO

Un telefon modular, ce poate fi asamblat asemeni unui joc Lego, este visul oricărui utilizator pasionat. Motorola a lucrat intens...

Închide