Tango permite efectuarea de apeluri video pe Android

| |

Posesorii telefoanelor Nexus S cu Android 2.3 Gingerbread pot efectua acum apeluri video prin internet grație platformei Tango. Trecând peste maimuțăreala din prezentarea aplicației, apelurile video vor putea fi considerate un standard al terminalelor echipate cu Gingerbread.

Tango este una dintre primele platforme de comunicații video ce este disponibilă pentru Android de la punerea la dispoziția dezvoltatorilor a API-ului pentru camera frontală a telefoanelor.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

Aplicația permite efectuarea apelurilor video prin Wi-Fi către orice alt terminal ce are software-ul instalat. Aplicația Tango este disponibilă inclusiv pentru iPhone astfel încât un utilizatorii acestor terminale pot efectua sau recepționa apeluri de la posesorii de telefoane Android.

Tango permite efectuarea de apeluri video pe Android, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!