stiri

Telefon Samsung cu două ecrane

Samsung SCH-W2013

Samsung și-a pierdut timiditatea și nu mai stă în umbra altor companii. Rolul de companie gata să experimenteze și să introducă pe piață produse noi i se potrivește perfect iar gama Galaxy este cel mai bun exemplu în acest sens. După ce au renunțat parțial la sistemul de operare BADA și au sărit cu toată încrederea în barca Android, Samsung lansează produse noi cu mai multă încredere.

Samsung SCH-W2013 este un telefon cu balama ce dispune de două ecrane. Motorizat de un procesor quad-core la 1.4GHz căruia i s-au alăturat 2GB de memorie RAM, telefonul cu două ecrane poate fi comparat din punct de vedere al performanțelor cu cele mai titrate modele.

Cele două ecrane de tip SuperAMOLED sunt identice și au o diagonală de 3.7 inci și o rezoluție de 800×480 pixeli (WVGA). Memoria internă cuantifică 16GB.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich peste care a fost instalată interfața TouchWiz. Samsung SCH-W2013 dispune de două sloturi pentru cartele SIM, de un slot microSD, microUSB și jack audio.

Telefonul este atât de special încât este promovat de actorul Jackie Chan, prezentarea acestui model fiind făcută în timpul unui concert de caritate. Telefonul va fi disponibil în China la un preț foarte special, de aproximativ 3.000 de dolari.

Samsung SCH-W2013

Samsung SCH-W2013

Samsung SCH-W2013

Samsung SCH-W2013

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Camera
Samsung GALAXY Camera în România

Noua cameră foto Samsung GALAXY Camera este disponibilă pentru clienții români. Camera a ajuns la momentul potrivit în România pentru...

Închide