stiri

Telefonul UTOK Stellar Elite este promovat de campioana Ana Maria Brânza

Ana Maria Brânza cu telefonul UTOK Stellar Elite

Telefonul UTOK Stellar Elite este promovat de campioana la scrimă Ana Maria Brânza. Smartphone-ul Dual SIM nu este nici pe departe atât de incisiv precum campioana noastră, noul model comparându-se cu orice alt OEM chinezesc importat de diverse firme din zona EMEA.

 Ana Maria Brânza cu telefonul UTOK Stellar Elite

Ana Maria Brânza cu telefonul UTOK Stellar Elite

UTOK Stellar Elite afișează un ecran IPS HD cu diagonala de 5 inci, procesor quad-core la frecvența de 1.3GHz, cameră foto de 13 megapixeli, 16GB memorie flash și 1GB memorie RAM. Sistemul de operare Android 4.4 KitKat s-a dovedit o versiune reușită a celor de la Google, drept urmare memorie RAM de 1GB va fi suficientă pentru un utilizator fără pretenții. UTOK oferă în pachet, alături de telefon și o pereche de căști Blaupunkt.

UTOK Stellar Elite este disponibil în magazinele din România la pretul aproximativ de 900 lei, livrările urmând să înceapă din data de 18 februarie 2015.

Ana Maria Brânza a fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, de două ori campioană mondială pe echipe (2010, 2011) și de șase ori campioană europeană (2013 la individual și 2006, 2008, 2009, 2011 și 2014 pe echipe). Mai multe informații despre Ana Maria Brânza găsite pe Wikipedia.

UTOK Stellar Elite

UTOK Stellar Elite vine însoțit de căști Blaupunkt

To Top

Citește articolul precedent:
Blade S6 Lux
ZTE anunță telefonul Blade S6 Lux

Chinezii de la ZTE sunt recunoscuți pentru terminalele ieftine pe care le distribuie în Europa. Compania și-a câștigat un loc...

Închide