stiri

Toshiba AT100, tabletă cu Android 3.1 Honeycomb

Toshiba AT100 este o nouă tabletă cu NVIDIA Tegra 2 și sistem Android 3.1 Honeycomb. Se înscrie în seria celor de 10.1″ cu ecran HD numai bun de filme și browsing cu suport flash. Toshiba a adăugat 2 tehnologii pentru a spori plăcerea utilizării și anume Resolution+ pentru intensificarea nuanțelor de culoare și una audio.

Cele mai indicate scenarii de utilizare pentru AT100 sunt evident cele de comunicare și navigare online. Dispozitivul e pus la punct să interacționeze în rețelele sociale folosind conexiunea WiFi. Autonomia bateriei de maxim 7 ore e suficientă ca plăcerea operării să persiste. Indiferent de poziția adoptată, greutatea tabletei de doar 765 grame nu are cum să te obosească. Nu duce lipsă de porturi USB și HDMI sau de camere pentru fotografii șivideochat.

Pe lângă Android Market, mai există și Toshiba Places, iar în privința accesoriilor putem enumera husele colorate și multi-dock.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung I5500 Galaxy 5
Android de buget redus: Samsung I5500 GALAXY 5

Dacă ți-ai propus să schimbi telefonul mobil clasic cu unul inteligent dotat cu sistem Android, te-ar putea interesa Samsung I5500...

Închide