stiri

Toshiba prezintă un ecran pentru tablete cu densitatea de 498ppi

Toshiba 498ppi display

Prezența celor de la Toshiba nu se simte prea puternic pe piața telefoanelor mobile sau a tabletelor, japonezii rămânând în umbra unor mărci cunoscute. Cel mai important produs Toshiba este chiar ecranul integrat în iPhone 4, cu care Apple se laudă sub denumirea comercială „Retina”. Display-ul japonez destinat iPhone-ului are o densitate mare care aduce cu sine imagini de o calitate extraordinară.

După ce au prezentat un display de 4 inci și densitatea de 367ppi pentru telefoanele mobile, acum a venit rândul unui ecran de 6.1 inci ce ar putea fi integrat în unele tablete cu Android. Impresionant este faptul că noul display are o densitate de 498ppi și o rezoluție de 2.560 x 1.600 pixeli, mai mult decât decât e necesar pentru a afișa imagini cu claritate de cristal. Celelalte specificații sunt la fel de impresionante: contrast de 1.000:1, 16.7 milioane de culori, unghi de vizualizare de 176 de grade și o acoperire de 61% a gamei de culori NTSC.

Rezoluții superioare celei FullHD încep să-și facă simțită prezența pe piața din ce în ce mai des iar noutățile nu vin de la televizoarele de mari dimensiuni așa cum ne-am fi așteptat ci de la dispozitivele mobile.
Toshiba nu a făcut publice alte date privind lansarea pe piață sau echipamentele în care acesta ar putea fi integrat dar suntem convinși că cei de la Apple au toată atenția îndreptată către astfel de subansable ce își depășeșc cu mult rivalii.

Toshiba 498ppi display

To Top

Citește articolul precedent:
Asus Transformer Prime
Primul clip pentru ASUS Transformer Prime

La scurt timp după ce preşedintele Asus, Jonney Shih, a prezentat informal noua tabletă Transformer Prime, anticipată de fani ca...

Închide