stiri

Trei telefoane cu Android pentru studenți

Cosmote revine toamna aceasta cu trei telefoane pentru studenți ce rulează sistemul de operare Android. Începând cu 15 septembrie, tinerii precum și alți clienții care apreciază oferta Cosmote pot opta pentru Samsung Galaxy S I9000, S5570 Galaxy Mini sau S5670 Galaxy Fit.

Samsung Galaxy S rulează sistemul de operare Android Eclair însă utilizatorii pot face imediat upgrade-ul la Android Gingerbread. Telefonul beneficiază de un ecran AMOLED sensibil la atingere, cu diagonala de 4 inci, cameră foto de 5 megapixeli și pricipalele module pentru conexiunea la internet (HSDPA, Wi-Fi).
Samsung Galaxy S poate fi achiziţionat la preţul de 499 lei (TVA inclus) dacă se încheie un abonament COSMOTE XXL pe o perioadă de doi ani.


Samsung S5570 Galaxy Mini este echipat, de asemenea, cu un ecran sensibil la atingere dar cu o diagonală de 3.14 inci. Conectivitate HSDPA la 7.2 Mbps şi sistem de operare Android 2.2 Froyo ( ce poate fi upgradat la Android 2.3 Gingerbread) sunt două elemente ce aduc mai aproape ecosistemul de aplicații găzduit de Google.
Samsung Galaxy Mini este disponibil la preţul de 1 leu împreună cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Samsung S5670 Galaxy Fit mizează pe aceeași rețetă. Terminalul este dotat cu o cameră video de 5 megapixeli, HSDPA la 7.2 Mbps, ecran tactil TFT de 3.31 inci şi sistem de operare Android 2.2 (poate fi upgradat la 2.3).
Samsung Galaxy Fit este disponibil la preţul de 1 leu împreună cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Abonamentul COSMOTE XXL este deosebit de darnic cu utilizatorul oferind 350 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 de MMS-uri şi 2000 de apeluri video în reţea, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom şi 250 de MB de trafic de internet mobil.

To Top

Citește articolul precedent:
Google Wallet devine realitate

Plățile prin intermediul sistemelor bancare electronice vor fi la îndemâna oricui sau mai bine zis la mâna oricărui utilizator dotat...

Închide