Trei telefoane cu Android pentru studenți

| |

Cosmote revine toamna aceasta cu trei telefoane pentru studenți ce rulează sistemul de operare Android. Începând cu 15 septembrie, tinerii precum și alți clienții care apreciază oferta Cosmote pot opta pentru Samsung Galaxy S I9000, S5570 Galaxy Mini sau S5670 Galaxy Fit.

Samsung Galaxy S rulează sistemul de operare Android Eclair însă utilizatorii pot face imediat upgrade-ul la Android Gingerbread. Telefonul beneficiază de un ecran AMOLED sensibil la atingere, cu diagonala de 4 inci, cameră foto de 5 megapixeli și pricipalele module pentru conexiunea la internet (HSDPA, Wi-Fi).
Samsung Galaxy S poate fi achiziţionat la preţul de 499 lei (TVA inclus) dacă se încheie un abonament COSMOTE XXL pe o perioadă de doi ani.


Samsung S5570 Galaxy Mini este echipat, de asemenea, cu un ecran sensibil la atingere dar cu o diagonală de 3.14 inci. Conectivitate HSDPA la 7.2 Mbps şi sistem de operare Android 2.2 Froyo ( ce poate fi upgradat la Android 2.3 Gingerbread) sunt două elemente ce aduc mai aproape ecosistemul de aplicații găzduit de Google.
Samsung Galaxy Mini este disponibil la preţul de 1 leu împreună cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Samsung S5670 Galaxy Fit mizează pe aceeași rețetă. Terminalul este dotat cu o cameră video de 5 megapixeli, HSDPA la 7.2 Mbps, ecran tactil TFT de 3.31 inci şi sistem de operare Android 2.2 (poate fi upgradat la 2.3).
Samsung Galaxy Fit este disponibil la preţul de 1 leu împreună cu abonamentul pe doi ani COSMOTE XXL.

Abonamentul COSMOTE XXL este deosebit de darnic cu utilizatorul oferind 350 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 de MMS-uri şi 2000 de apeluri video în reţea, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom şi 250 de MB de trafic de internet mobil.

Trei telefoane cu Android pentru studenți, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Trei telefoane cu Android pentru studenți”

  1. Bineinteles, oferta este tentanta in ceea ce priveste pretul telefoanelor, insa abonamentul Cosmote XXL e cam scump pentru un student. Aproape 25 de Euro lunar timp de 2 ani e aproape 600 de Euro. Sunt curios cat la suta din studenti sunt dispus sa plateasca lunar peste 100 de RON pe un abonament de telefoanie mobila, char daca beneficiaza de mii de minute si SMS-uri…

  2. Buna treaba au facut astia de la Cosmote, pretul este foarte atractiv.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!