aplicatii

Cum să blochezi reclamele pe telefon!

Adblock Plus pentru Android

Reclamele sunt un rău necesar și sunt uneori singura sursă de finanțare pentru dezvoltatorii individuali și companiile mici. Pe lângă colectarea și vânzarea datelor personale ale utilizatorilor, veniturile din reclamă asigură sursa financiară pentru dezvoltarea site-urilor și aplicațiilor.

Google nu vede cu ochi buni programele care îi blochează principala sursă de venit, de aceea nu veți găsi prea multe aplicații serioase în magazinul Google Play. Din fericire există și alte surse de unde putem descărca aplicații pentru Android.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

Cum să blochezi reclamele pe telefon

Adblock Plus pentru Android blochează reclamele din site-uri și din aplicații. Aplicația Adblock Plus dispune de liste actualizate în permanență astfel încât puține reclame vor scăpa acestui serviciu.

Cum să instalați Adblock Plus pentru Android

Înainte de a instala Adblock Plus pentru Android trebuie să vă duceți în Meniu și să verificați la Setări-Securitate dacă ați bifat „instalare din surse necunoscute” (unknown sources).

Accesați și instalați aplicația Adblock Plus pentru Android pe care o găsiți la adresa: adblockplus.org/en/android-install.
Dacă doriți ca acest proces să fie mai simplu, scanați codul QR de mai jos și dați ok.

Descărcați Adblock Plus pentru Android

Descărcați Adblock Plus pentru Android

Galerie foto Adblock Plus pentru Android

Vezi și:Cum se citesc codurile QR.

To Top