stiri

Un dock pentru Nexus tras la imprimantă

Dock Nexus

În viitor, cumpărăturile online vor fi diferite față de cele de acum. Imprimantele 3D pot replica o mulțime de produse simple acasă la dumneavostră. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aceste produse le spunem că o imprimantă 3D poate construi un obiect prin aplicarea de mici puncte de substanță lichidă ce se solidifică la temperatura camerei.

De regulă sunt folosiți polimeri speciali ce au calități excepționale. Spre exemplu, dumneavostră puteți cumpăra de pe internet planurile unei jucării și apoi să o printați la imprimanta 3D. Același scenariu se poate aplica și pentru alte produse. Un element de plastic de la un automobil vechi, ieșit din fabricație, se poate printa acasă și se poate folosi pe mașină, ș.a.m.d.

Dock Nexus

Imprimantele 3D au devenit accesibile ca preț companiile mici și mijlocii și în curând vor fi accesibile și utilizatorilor obișnuiți. În cazul de față aveți un dock pentru un Nexus 4 ce a fost tras la imprimantă. În viitor, modelele avansate vor putea construi inclusiv circuitele electronice, o întreagă industrie construindu-se în jurul acestor echipamente.

Video demonstrativ pentru Imprimanta 3D

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Xcover 2
Samsung GALAXY Xcover 2 va fi prezentat la Barcelona

Vă mai amintiți de Samsung GALAXY Xcover, telefonul la care puteați să vorbiți sub duș?! Samsung a prezentat recent cea...

Închide