stiri

Un iPhone 4S este de 3 ori mai periculos decât un Galaxy SIII

Infografic Tawkon

Probabil că vă aduceți aminte de panica generală generată de frica de radiații emise de telefoanele mobile ce avea loc cu câțiva ani în urmă. Cu toate că spiritele s-au calmat de atunci, problema radiațiilor emise de telefonul mobil este una reală.

Se pare totuși, că dacă ții la ureche un Samsung Galaxy SIII, ai șanse mult mai mici să-ți prăjești creierul decât cu un iPhone sau cu un BlackBerry. Specialiștii de la Tawkon au publicat un infografic care reflectă soarta nefastă a  celor care nu folosesc telefoane Android.

Infografic Tawkon

Infografic Tawkon

Despre Tawkon se poate să mai fi auzit atunci când aplicația dezvoltată de companie a fost eliminată din App Store. Tawkon măsoară timpul de expunere de risc la radiații emise de telefon a utilizatorului și se pare că Apple nu a fost mulțumit de rezultatele ce nu puneau iPhone-ul într-o lumină bună.

Pentru utilizatorii Android, aplicația Tawkon este disponibilă  în Google Play și poate fi descărcată gratuit. Cu ajutorul ei puteți monitoriza nivelul radiației produs de telefon. Explicații detaliate despre aplicație găsiți în video-ul de mai jos.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Us4gZrSyWxI&w=600]

To Top

Citește articolul precedent:
google wallet
Google publică cifrele pentru trimestrul 2

Google a anunțat rezultatele financiare pentru trimestrul doi al anului 2012. Creșterea de la an la an a veniturilor este...

Închide