aplicatii

Un nou Swype Beta corectează cuvintele greșite cu Double-Tap-to-Edit

tastatura swype beta for android

Swype a anunțat pe forumul său disponibilitatea unei noi versiuni a tastaturii Swype BETA for Android. Este vorba de 2.15.56.14870, cea de-a 5-a versiune pentru acest beta, care aduce pe lângă câteva facilități mai multe rezolvări de buguri. Cele mai importante remedieri sunt legate de procesul de instalare/update. Swype BETA for Android suportă acum acțiunea Double-Tap-to-Edit, care simplifică corectarea unui cuvânt scris greșit. Urmăriți filmul demonstrativ de la final.

Noua versiune a tastaturii include și un buton Voice-to-Text disponibil doar pentru formatul QWERTY și în cazul în care Google Voice Search este pre-integratat în ROM-ul telefonului.

Utilizatorii interesați de această actualizare, pot downloada Swype BETA for Android de la link-ul oficial http://beta.swype.com/android/get.

Important! Actualizarea se poate aplica doar instalărilor de Swype BETA, nu și în cazul celor pre-instalate de diverși producători pe telefoanele comercializate.

To Top

Citește articolul precedent:
Sharp a lansat tabletele GALAPAGOS
Pre-comenzi pentru tabletele Sharp Galapagos cu Android

Începând de ieri japonezii pot face pre-comenzi pentru tabletele și serviciile Galapagos anunțate de Sharp. Acestea vor fi lansate oficial...

Închide