Un nou Swype Beta corectează cuvintele greșite cu Double-Tap-to-Edit

| |

Swype a anunțat pe forumul său disponibilitatea unei noi versiuni a tastaturii Swype BETA for Android. Este vorba de 2.15.56.14870, cea de-a 5-a versiune pentru acest beta, care aduce pe lângă câteva facilități mai multe rezolvări de buguri. Cele mai importante remedieri sunt legate de procesul de instalare/update. Swype BETA for Android suportă acum acțiunea Double-Tap-to-Edit, care simplifică corectarea unui cuvânt scris greșit. Urmăriți filmul demonstrativ de la final.

Noua versiune a tastaturii include și un buton Voice-to-Text disponibil doar pentru formatul QWERTY și în cazul în care Google Voice Search este pre-integratat în ROM-ul telefonului.

Utilizatorii interesați de această actualizare, pot downloada Swype BETA for Android de la link-ul oficial http://beta.swype.com/android/get.

Important! Actualizarea se poate aplica doar instalărilor de Swype BETA, nu și în cazul celor pre-instalate de diverși producători pe telefoanele comercializate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!