Utilizatorii Zonga folosesc platforma Android

| |

Sistemul de operare Android domină piața europeană și implicit piața din țara noastră. Posesorii de echipamente ce rulează sistemul de operare Android au acum la dispoziție o nouă aplicație Zonga prin care pot asculta muzica online. Serviciul Zonga oferă peste 19 milioane de melodii însă necesită plata unui abonament care poate fi de 4 euro pe lună pentru Zonga nelimtat (Consultați secțiunea abonamente).

Cei care doresc să asculte muzică gratuit, accesând o colecție la fel de impresionantă, pot folosi Youtube sau alte site-uri similare. Revenind la noua aplicație Zonga, postată recent în Google Play, vă putem spune că acesta poate fi instalată gratuit pe toate dispozitivele ce rulează Android 2.3 Gingerbread sau o versiune mai nouă. Noua versiune are căutare predictivă cu sugestii în timp real. Clienții Vodafone pot încerca aplicația în mod gratuit, timp de 3 luni, după care vor fi nevoiți să aleagă un abonament.

Zonga – prezentare video

Zonga ne-a pus la dispoziție un infografic în care sunt arătate tendințele utilizatorilor.

Infografic Zonga

Infografic Zonga

Utilizatorii Zonga folosesc platforma Android, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!