aplicatii

Utilizatorii Zonga folosesc platforma Android

Infografic Zonga

Sistemul de operare Android domină piața europeană și implicit piața din țara noastră. Posesorii de echipamente ce rulează sistemul de operare Android au acum la dispoziție o nouă aplicație Zonga prin care pot asculta muzica online. Serviciul Zonga oferă peste 19 milioane de melodii însă necesită plata unui abonament care poate fi de 4 euro pe lună pentru Zonga nelimtat (Consultați secțiunea abonamente).

Cei care doresc să asculte muzică gratuit, accesând o colecție la fel de impresionantă, pot folosi Youtube sau alte site-uri similare. Revenind la noua aplicație Zonga, postată recent în Google Play, vă putem spune că acesta poate fi instalată gratuit pe toate dispozitivele ce rulează Android 2.3 Gingerbread sau o versiune mai nouă. Noua versiune are căutare predictivă cu sugestii în timp real. Clienții Vodafone pot încerca aplicația în mod gratuit, timp de 3 luni, după care vor fi nevoiți să aleagă un abonament.

Zonga – prezentare video

Zonga ne-a pus la dispoziție un infografic în care sunt arătate tendințele utilizatorilor.

Infografic Zonga

Infografic Zonga

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S4 Active
Galaxy S4 sau S4 Active?

Samsung construiește o întreagă gamă de telefoane în jurul modelelor "vedetă" pe care le promovează agresiv la nivel global. Galaxy...

Închide