stiri

UTOK Dorel 2 este mai solid decât primul Dorel

UTOK Dorel 2

Compania românească ce importă telefoane OEM sub marca UTOK ne aduce un nou model, destinat celor care muncesc în condiții dure de lucru cum ar fi șantiere de construcții sau orice alte medii ce pot afecta aparatura electronică sensibilă.

UTOK Dorel 2 îmbină simplitatea utilizarii unui telefon “candy bar” cu standardul IP68, ce poate face fața celor mai solicitante medii de lucru. Învelișul din material rezistent protejează complet împotriva particulelor de praf, a șocurilor mecanice provocate de căderi de până la un metru și a imersiei în apă cu o adâncime de până la 3 metri.

Noul UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare, așa că autonomia este asigurată de o baterie de 2000 mAh, ce oferă până la 15 ore de convorbiri și până la 330 de ore în modul stand by.

Funcționalitatea noului UTOK Dorel 2 este extinsă prin ecranul de 2 inci, cu rezoluție 176×220 pixeli, lanterna ușor de utilizat, conectivitatea microUSB, slotul microSD, echiparea cu Radio FM și Bluetooth 2.0 și prin camera foto de 0.3 megapixeli.

UTOK Dorel 2 este disponibil în cadrul magazinelor partenere, la prețul recomandat de 299 lei.

UTOK Dorel 2

UTOK Dorel 2

To Top

Citește articolul precedent:
Krüger&Matz FLOW 2
Polonezii de la Krüger&Matz ne oferă telefonul FLOW 2

Polonezii de la Krüger&Matz adaugă un nou smarthpone în gama FLOW. Noul terminal are un ecran cu diagonala de 5...

Închide