UTOK Hello 7Q – o nouă tabletă OEM sub brand românesc

| |

UTOK va importa în România un nou OEM chinezesc destinat utilizatorilor mai puțin pretențioși. Tableta oferă un ecran cu diagonala de 7 inci și un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz. UTOK Hello 7Q are conectivitate 3G și posibilitatea de a iniția apeluri telefonice direct de pe tabletă. Memoria RAM de 1GB permite rularea aplicațiilor din Google Play iar cei 8GB de memorie flash oferă spațiul disponibil pentru aplicații. Utilizatorii care doresc mai mult spațiu de stocare pot instala un card microSD de până la 32GB.

Având în vedere că OEM-urile chinezești se defectează foarte des este recomandat să păstrați cu grijă certificatul de garanție.
Tableta UTOK Hello 7Q este disponibilă începând de astăzi, 3 septembrie 2014, la un preț de 399 lei. Tabletele UTOK sunt comercializate prin intermediul magazinelor online.

UTOK Hello 7Q

UTOK Hello 7Q

UTOK Hello 7Q - o nouă tabletă OEM sub brand românesc, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!