stiri

Veșnica luptă dintre S3 și iPhone

S3 vs iPhone 5

Competiția dintre Samsung Galaxy S III și Apple iPhone 5 naște comparații copilărești. Dacă vă gândeați că numai politicienii români sunt în stare să prezinte jumătăți de adevăr pentru a convinge masele ei bine trebuie să știți că acest lucru se practică și în rapoartele corporatiste.

În trimestrul 3 al anului 2012 Samsung Galaxy S III a depășit vânzările de iPhone 4S sau pe cele de iPhone 5. Acest lucru s-a datorat unei conjuncturi în care cei care doreau un telefon Apple așteptau noul model și nu mai cumpărau vechiul 4S.

Samsung Galaxy S III este mai performant dacă analizăm specificațiile și forța sa în aplicații însă există oameni care se plâng de dimensiunile mari ale telefonului. iPhone 5 este primul telefon de la Apple care este depășit din punct de vedere tehnologic de modele ale concurenței și aici putem să numim HTC One X+ și Galaxy S III.

Samsung a livrat în trimestrul 3, la nivel global, 18 milioane de telefoane Galaxy S3. Apple a vândut 16.2 milioane de telefoane iPhone 4S și 6 milioane de modele iPhone 5. În trimestrul patru al anului, iPhone 5 își va recâștiga probabil poziția de cel mai vândut telefon din lume în ciuda prețului mare.

Samsung Galaxy S III poate fi cumpărat de la emag. Magazinul online oferă și noul iPhone 5 cu 16GB la prețul de 3300 lei.

S3 vs iPhone 5

To Top

Citește articolul precedent:
International Snooker Pro
Două jocuri noi pentru Tegra 3

Numărul jocurilor optimizate pentru NVIDIA Tegra 3 crește cu două titluri noi pentru telefon și tabletă. Dacă nu aveți acest...

Închide