VLC player pentru Android

| |

Media Player-ul portabil, open-sourse și gratuit, VLC va fi la dispoziția utilizatorilor de Android în curând. Colecției de versiuni pentru Windows, Mac OS X, Linux, BeOS, MorphOS, BSD, Solaris, iOS, și eComStation a soft-ului se va alătura și cea pentru Android. Dezvoltatorii au trimis anunțul atât pe Twitter, cât și pe o pagina dedicată download-ului pt Android și care este deja online.

VLC player pentru Android

De ce ne bucurăm de această veste? Pentru că VLC aduce un pachet gratuit de librării de codificare și decodificare de fișiere video ce elimină nevoia de plug-ins. VLC oferă o experiență simplă și completă de vizionare de filme și clipuri. Ne ținem telefoanele și tabletele Android pregătite pentru lansarea noii aplicații, cu toate că nu a fost anunțată o dată nici măcar aproximativă pentru publicarea ei.

VLC player pentru Android, 9.8 out of 10 based on 6 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (6 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!