stiri

Vodafone 555 Blue

Vodafone 555 Blue

Vodafone lansează un nou terminal echipat cu sistemul de operare Android. Fără a avea pretențiile unui smartphone de ultimă generație, telefonul ce intră astăzi în potofoliul Vodafone oferă legături către rețelele sociale și în special pentru Facebook.

Ecranul rezistiv cu diagonala de 2.4 inci VGA (320 x 240 pixeli), camera video de 2 megapixeli, procesorul la 200MHz și slotul pentru cardurile microSD sunt câteva din caracteristicile cu care se laudă noul terminal Vodafone.
Smartphone-ul este produs de Alcatel la comanda operatorului de telefonie mobilă.

Vodafone 555 Blue are un preț accesibil indiferent dacă optați pentru abonament sau pentru cartelă preplătită. Împreună cu un abonament de 8 euro ce include 800 de minute în reţea, 80 de minute naţionale şi 100 MB trafic de date, telefonul costă numai 19 euro.
Fără subvențiile aferente unui abonament, Vodafone 555 Blue costă 59 euro însă utilizatorii noi pot pentru o cartelă preplătită de 10 euro în aceleași preț.

Lansăm de mâine (astăzi), în România, telefonul Vodafone 555 Blue, dedicat utilizatorilor din ce în ce mai numeroşi ai reţelei sociale Facebook din România. Noul terminal este unul accesibil, cu un foarte bun raport preţ-calitate, ce integrează încă din meniul principal informaţii despre contul de Facebook şi principalele opţiuni ale reţelei de socializare„, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România.

Principalul competitor al Vodafone pe piața de telefonie mobilă, Orange, are propria ofertă pentru Facebook. HTC Cha Cha este mult mai performant decât Vodafone 555 Blue și prezintă un buton dedicat pentru Facebook, bineînțeles prețul este sensibil mai mare.
Vodafone 555 Blue
Vodafone 555 Blue

To Top

Citește articolul precedent:
Andy Rubin si Paul Otellini
Android va rula și pe procesoarele Atom

Intel colaborează cu Google în domeniul telefoanelor inteligente. Anunțul surpriză a venit din partea Preşedintele şi CEO-ul Intel, Paul Otellini...

Închide