stiri

Vodafone a epuizat stocul de LG Optimus One

La o lună și ceva de la lansarea oficială, Vodafone România a adus telefonul LG Optimus One  pentru a conduce cu titlu promoțional activările de Internet pe mobil în rândul fanilor Android. Se vede că prețul de doar 9 Euro la activare și condițiile avansajoase de reînnoire a abonamentelor existente au dat roade. După încă o lună și ceva, stocul Vodafone de terminale argintii s-a epuizat!!!

Stoc epuizat de LG Optimus One la Vodafone Romania

Un anunț din 21 decembrie de pe canalul oficial de Twitter @vodafonebuzz informa despre așteptarea modelului negru Optimus One, fapt neconcretizat până în prezent. Cum am tot amânat achiziția pentru redacție a unui astfel de terminal numai bun de teste software, nu ne-a mai rămas decât un subiect de știre… și să așteptăm evantual re-apariția lui Optimus One negru.

vodafone-lg-optimus-black

Dacă și tu te-ai trezit târziu, te poți înscrie pe lista de așteptări. Pentru toți cei care nu găsesc pe site-ul Vodafone informația despre procesor, întărim aici frecvența acestuia de 600 MHz.

Update: Parcă Optimus One era făcut express pentru Vodafone. Să fi luat EMAG tot stocul? Prețul fără conectare e atractiv.

Update #2: Între timp Vodafone a rezolvat problema stocului și am luat unul în redacție să testăm aplicații. Nu am găsit însă modelul Optimus One pe negru.

To Top

Citește articolul precedent:
Telefonul Garmin A50 cu Android se pregateste de lansare

După mariajul delicat pe care le-a avut cu ASUS, Garmin va lansa un telefon mobil din gama nuvifone ce va...

Închide