stiri

Vodafone România oferă noi telefoane OEM cu Android

Vodafone Smart First 6

Vodafone România oferă două noi telefoane OEM cu Android: Vodafone Smart Prime 6 și Vodafone Smart First. În momentul de față, Vodafone România are în portofoliu 10 dispozitive sub marcă proprie, dintre care 8 telefoane, cu prețuri de la 1 euro și 2 tablete.

Smart Prime 6 funcționează cu Android 5.0 Lolipop și dispune de o tehnologie îmbunătățită pentru autonomia bateriei. Smart Prime 6 dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon tactat la 1.3GHz, 1GB de memorie RAM și 8GB de memorie flash. Telefonul costă 1 euro împreună cu abonamentul RED 19, pe care va trebui să-l plătiți timp de 2 ani.

Vodafone Smart First 6 are un ecran cu diagonala de 4 inci, rulează sistemul de operare Android KitKat și vine echipat cu un procesor dual-core cu denumire neprecizată. Memoria flash este de 4GB iar utilizatorii vor fi nevoiți să-și cumpere carduri de memorie sau să apeleze la stocarea în cloud în cazul în care doresc să-și instaleze mai multe aplicații.

Noul smartphone Vodafone Smart First 6 poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Smart 9, pe 2 ani , la prețul de 14 Euro (TVA inclus).

Vodafone Smart First 6

Vodafone Smart First 6

To Top

Citește articolul precedent:
ZTE Nubia X6
Telefoanele ZTE cu 4G au fost interzise în România

Telefoanele și tabletele 4G/LTE, fabricate de compania chineză ZTE, au fost interzise în România. Instanța a decis că ZTE nu...

Închide