Vodafone România oferă noul HTC One M9

| |

HTC One M9

HTC One M9

Noul telefon HTC One M9 intră în oferta Vodafone România împreună cu diverse abonamente. Utilizatorii care vor alege cel mai mic abonament, de 7 euro lunar, vor plăti 609 euro pe telefon, cei care aleg un abonament piperat vor primi o subvenție considerabilă, telefonul costând 129 euro. Primele telefoane vor fi livrate începând cu data de 3 aprilie.

HTC One M9 integrează un chipset octa-core Snapdragon 810, sunet Dolby 5.1 și interfață HTC Sense 7 UI. Telefonul dispune de o cameră foto de 20.7 megapixeli ce promite fotografii de calitate.

Pe lângă laudele aferente unui produs high-end, One M9 a primit și o serie de critici. Un site olandez a realizat un test și a concluzionat că telefonul se încălzește mult prea tare, implementarea Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 fiind nefericită în acest caz. Oficialii HTC au reacționat și au spus că această probleme se va rezolva odată cu firmwareul final.

Noul HTC One M9

Vodafone România oferă noul HTC One M9, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!