stiri

Vodafone România oferă noul HTC One M9

HTC One M9
HTC One M9

HTC One M9

Noul telefon HTC One M9 intră în oferta Vodafone România împreună cu diverse abonamente. Utilizatorii care vor alege cel mai mic abonament, de 7 euro lunar, vor plăti 609 euro pe telefon, cei care aleg un abonament piperat vor primi o subvenție considerabilă, telefonul costând 129 euro. Primele telefoane vor fi livrate începând cu data de 3 aprilie.

HTC One M9 integrează un chipset octa-core Snapdragon 810, sunet Dolby 5.1 și interfață HTC Sense 7 UI. Telefonul dispune de o cameră foto de 20.7 megapixeli ce promite fotografii de calitate.

Pe lângă laudele aferente unui produs high-end, One M9 a primit și o serie de critici. Un site olandez a realizat un test și a concluzionat că telefonul se încălzește mult prea tare, implementarea Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 fiind nefericită în acest caz. Oficialii HTC au reacționat și au spus că această probleme se va rezolva odată cu firmwareul final.

Noul HTC One M9

To Top

Citește articolul precedent:
Google streetview backpack
O croazieră pe Dunăre cu Google Street View

Google a navigat și fotografiat Dunărea în vara anului 2014, preluând imagini din Slovacia, Croația, Serbia, Ungaria, Bulgaria și România....

Închide