stiri

Vom descărca aplicații pentru mediul business din Lenovo Enterprise App Shop

Lenovo Enterprise App Store

Lenovo lansează Enterprise App Shop pentru a oferi servicii complete de aplicaţii mobile destinate utilizatorilor din mediul corporatist.

Pe măsură ce numărul de aplicații Android crește și utilizatorii instalează tot mai multe, probabilitatea să se creeze un soi de haos în colecția proprie de aplicații Android crește alarmant. În plus, aplicațiile malițioase au mai multe șase să ajungă unde nu le e locul, în telefoanele și tabletele consumatorilor.

Magazinul online Lenovo garanteaza 0% malware și testare pentru funcţionarea perfectă pe tablete Lenovo. Companiile pot opta pentru aplicațiile pe care vor să le facă disponibile pentru achiziție și descărcare din catalogul de aplicații MobiHand Universal Android.

Lenovo Enterprise App Store

Lenovo Enterprise App Store

„Odată cu afluxul de dispozitive personale şi mobile de la locul de muncă, este foarte important pentru companii să poată gestiona aplicaţiile licenţiate şi pe cele externe pe care le folosesc angajaţii lor. Am creat un magazin de aplicaţii conceput special pentru companii, care dispune de integrare LDAP şi suport Android multi-platformă, pentru a facilita managementul IT, oferindu-le în acelaşi timp utilizatorilor aplicaţiile de care au nevoie pentru a mări productivitatea.”

Mark Cohen, vice-preşedinte Ecosisteme şi Monetizare, Lenovo

Este admirabil faptul că Lenovo ne pune la dispoziție un mediu sigur și ușor de utilizat pentru a ne alege aplicațiile. Pentru mai multe informaţii despre Lenovo Enterprise AppShop, puteți vizita http://www.lenovo.com/enterpriseapp.

To Top

Citește articolul precedent:
Google GDrive
Zvon: Google Drive va fi lansat în luna aprilie

Serviciul de stocare în cloud de la Google, despre care se zvonește că se va numi GDrive, ar putea fi...

Închide