stiri

Zvon: Google Drive va fi lansat în luna aprilie

Google GDrive

Serviciul de stocare în cloud de la Google, despre care se zvonește că se va numi GDrive, ar putea fi lansat în primăvara acestui an. Am tot auzit despre GDrive de multă vreme, dar acum se pare că Gigaom.com are surse sigure, foarte familiare cu planurile Google, care spun că serviciul va fi lansat în luna aprilie.

1GB  de spațiu de stocare gratuit, care poate fi extins contra cost. Principalul competitor, Dropbox, oferă de două ori mai multă memorie gratuit, dar Google are de gând să suplinească pentru această diferență dezvoltând un API.

Google GDrive

Wall Street Journal a publicat primele zvonuri despre GDrive în 2006 și 2007, dar nici un anunț oficial. În 2010, Google a anunțat că serviciul va permite încărcarea fișierelor în Google Docs. În 2012, zvonurile au încpeut iarăși, tot din partea Wall Street Journal.

De data aceasta, însă, Gigaom.com ne spun că există șanse foarte mari ca lansarea să aibă loc în prima săptămână a lunii aprilie. Google nu au dat nici un răspuns acestei știri, menționând că nu comentează asupra zvonurilor și speculațiilor.

To Top

Citește articolul precedent:
Seesmic for Android
Seesmic for Android are noi update-uri

Dacă ați ajuns dependent de rețelele sociale e timpul să apelați la un manager pentru conturile de Twitter și Facebook....

Închide