stiri

Xiaomi Redmi Note 8T vine cu o cameră foto cvadruplă

Xiaomi Redmi Note 8T

Telefoanele inteligente cu grupuri de două, trei sau chiar patru camere foto coboară spre zona entry-level, adică spre zona de preț accesibilă celor mai mulți dintre noi.

Cel mai recent smartphone Redmi are o cameră cu înaltă rezoluție de 48 megapixeli și permite încărcare rapidă și permite încărcarea rapidă cu un adaptor de 18W. În partea frontală, telefonul dispune de o cameră de 13 megapixeli pentru fotografii selfie, cu diafragmă f/2.0 și tehnologie AI încorporată. Camera frontală include și o funcție pentru selfie panoramic.

Protejat cu sticlă Gorilla Glass 5

Telefonul este echipat cu un ecran cu diagonala de 6,3 inchi, cu un design curbat spre margini pentru o imagine care dă impresia că se extinde mai mult. Sticla Corning Gorilla Glass 5, montată atât pe ecran cât și în partea din spate, asigură o suprafață fină, plăcută la atingere și reprezintă un punct slab pe care-l veți conștientiza după ce scăpați telefonul din mână. Utilizatorii care achiziționeazǎ Redmi Note 8T în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie 2019, din rețeua oficială a distribuitorilor și partenerilor autorizați Xiaomi din România, vor beneficia gratuit de schimbarea ecranului în caz de spargere, în primele 6 luni de la data cumpărării, direct la ESD, centrul de service autorizat Xiaomi. Înlocuirea se poate face o singură dată.

Platformă Qualcomm Snapdragon 665

Redmi Note 8T integrează platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 665, specifică mai degrabă zonei mainstream și este alimentat de o baterie de 4000mAh. Încărcarea se face printr-un port USB 3.0 Type C, ce oferă o durabilitate mai mare. Un alt lucrul demn de menționat este funcția de curățare automată a difuzorului, disponibilă prin OTA, ce elimină particulele de praf și alte impurități, prin impulsuri sonice de joasă frecvență.

Redmi Note 8T va fi disponibil în 3 variante: 3GB RAM + 32GB Stocare, 4GB RAM + 64GB Stocare, și 4GB RAM + 128GB Stocare, începând de la prețul de 859 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS ROG PHONE II
ROG Phone II este disponibil acum în edițiile Ultimate și Strix

Republic of Gamers vine pe piața locală cu două variante ROG Phone II disponibile la prețuri mai accesibile.Cele două ediții...

Închide