stiri

Xperia go şi Xperia acro S rezistă la praf și apă

Telefoanele din noua generație trec prin transformări succesive pentru a fi pe placul utilizatorilor pretențioși. De la mobilele care se zgâriau ușor fiind confecționate din cel mai ieftin plastic s-a trecut la rame metalice și la sticlă tratată chimic.

Sony Mobile a anunţat astăzi două modele rezistente la praf şi la apă. Xperia go şi Xperia acro S sunt dotate cu un ecran rezistent la zgârieturi şi întrunesc standardele internaţionale din industrie în materie de protecţie împotriva prafului şi scufundărilor în lichid.

Xperia go beneficiază de un ecran cu diagonala de 3.5 inci, procesor dual core la 1GHz și 512MB RAM. Terminalul rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread și va trece cândva la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dată fiind lentoarea cu care se mișcă Sony și atitudinea arogantă cu care își tratează clienții este puțin probabil ca utilizatorii acestor telefoane să se bucure prea curând de noul sistem de operare.

Xperia acro S are un ecran de 4.3 inci cu rezoluție 720p, procesor dual-core la 1.5Ghz și cameră de 12 megapixeli cu activare rapidă. Date fiind specificațiile acestuia nu greșim cu nimic dacă încadrăm telefonul în categoria high-end. Acro S vine direct cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich în culorie negru, alb şi roz.

Xperia go şi Xperia acro S vor fi disponibile la nivel global începând cu al treilea trimestru al anului.

Xperia go şi Xperia acro S rezistă la praf și apă, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Google Glass la Newsom Show
Ochelarii Google Glass într-o demonstrație publică – VIDEO

Unul din cofondatorii Google, Sergey Brin, a făcut o mică vizită în cadrul The Gavin Newsom Show purtând noii ochelari...

Închide