stiri

ZTE intră în zona tabletelor de 8 inci

ZTE V81

Avansul tehnologic al Chinei se vede cu ochiul liber, imensa țară asiatică reușind să construiască orice fel de produs, de la tablete la avioane. ZTE va produce o tabletă cu diagonala de 8 inci al cărui ecran va fi similar ca dimensiuni cu cel al iPad-ului mini. Chiar dacă va include multe componente „design in USA”, tableta ZTE va fi vândută la un preț sensibil mai mic decât iPad-ul.

ZTE V81

ZTE V81 va beneficia de un ecran cu rezoluția de 1024 x 768 pixeli, procesor dual-core la 1.4GHz, 1GB memorie RAM, 4GB spațiu de stocare și o cameră principală de 2 megapixeli. Tendința pe segmentul tabletelor accesibile ca preț este de a se renunța la camera video principală pentru reducerea costurilor de producție. În cazul de față, ZTE a ales o cameră ieftină, de 2 megapixeli, pentru a bifa această opțiune.

ZTE V81 poate fi considerată un fel de shaorma cu de toate. Tableta dispune de suport HDMI,Wi-Fi, HSPA 21MB, Bluetooth, GPS și slot pentru carduri microSD. V81 va rula sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Bateria de 3700mAh asigură o autonomie suficientă pentru lucrul zilnic. Mai multe informații despre ZTE V81 vom afla la Mobile World Congress 2013.

ZTE V81

ZTE V81

To Top

Citește articolul precedent:
Dock Nexus
Un dock pentru Nexus tras la imprimantă

În viitor, cumpărăturile online vor fi diferite față de cele de acum. Imprimantele 3D pot replica o mulțime de produse...

Închide