stiri

ZTE P945 cu diagonală de 5.7 inci

ZTE P945

Granița dintre telefon și tabletă nu este precis delimitată existând o zonă gri pe care producătorii o completează cu tot felul de produse. Dacă celebrul Note al celor de la Samsung a fost bine primit de public, modelele concurenței s-ar putea să nu se bucure de același succes.

ZTE P945 cu ecran de 5.7 inci

ZTE P945 este un nou produs al companiei chineze ce are ca principală țintă marea țară asiatică. Produsul este cumva o evoluție naturală de la Nubia Z5, primul model de 5 inci al ZTE, și vine să satisfacă setea de gadgeturi, specifică acestei regiuni.

Specificațiile scurse pe internet vorbesc despre un ecran cu diagonala de 5.7 inci cu rezoluție 720p, un procesor quad-core la frecvența de 1.2GHz și o cameră video de 8 megapixeli. Telefonul (sau tableta) rulează sistemulul de operare Android ICS și este alimentat de o baterie de 3000mAh.

ZTE P945 va fi disponibil din primul trimestru al anului 2013 în China, existând posibilitatea să fie comercializat și pe alte continente.

ZTE P945

Sursă foto: unwiredview.com

To Top

Citește articolul precedent:
Ubuntu pentru Android
Ubuntu pe telefon

Concurența pe piața sistemelor de operare crește iar acest lucru e în beneficiul utilizatorului obișnuit. Sistemul de operare Ubuntu, derivat...

Închide