Amazon comandă mai multe tablete Kindle Fire

| |

Amazon se bucură de succesul noii tablete Kindle Fire. După publicarea rezultatelor financiare din cel de al treilea trimestru, Directorul Executiv Jeff Bezos declară că se va crește capacitatea de producție pentru Kindle Fire cu milioane de unități față de cifrele anunțate inițial. Amazon se bazează pe prețul foarte accesibil al tabletei Kindle Fire, acesta fiind un produs de volum. Kindle Fire dispune de un ecran LCD tactil cu diagonala de 7 inci și este construit cu legături către ofertele software prezente pe Amazon. Un concurent important pentru Fire ar putea fi tableta Viewpad 7e, similară din punct de vedere hardware dar cu acces la aplicațiile din Android Market.
Amazon a anunțat o creștere a vânzărilor cu 44% de la an la an, atingând în prezent o cifră de afaceri trimestrială de 10.88 miliarde de dolari și un venit net de 63 milioane de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!