stiri

Amplificator pe lămpi pentru Galaxy

Samsung DA-E750

Telefoanele mobile au un partener capabil să redea la cel mai înalt standard muzica stocată în memoria flash. Dacă v-ați gândit la o tehnologie de ultimă oră s-ar putea să vă înșelați.

Samsung DA-E750 este un amplificator audio wireless cu tuburi vidate (lămpi în limbaj popular) ce oferă un sunet natural. Sistemul audio îmbină tuburile vidate cu semnalul digital, redând sunetul pe difuzoare din fibră de sticlă împletită. Puterea totală a sistemului este de 100 Wați.

Modelul este disponibil cu un finisaj de lemn lăcuit în culorile mahon sau negru-pian, pus în evidență de lumina caldă a tubului vidat, atunci când aparatul este în funcțiune. DA-E750 este disponibil în România începând cu luna august, la un preț recomandat de 2499 lei.

Modelul DA-E750 oferă un sistem de andocare dual compatibil atât cu dispozitivele Samsung GALAXY, cât și cu cele Apple iOS. Oferind o soluție complet wireless, DA-E750 suportă redarea audio prin intermediul AllShare – pentru dispozitivele Samsung GALAXY, AirPlay – pentru dispozitivele Apple, ori Bluetooth 3.0 – pentru alte dispozitive.

DA-E750 dispune și de o intrare analog și de un port USB, pentru redarea fișierelor audio în format MP3, WMA și WAV direct dintr-un memory stick, player muzical sau hard disk portabil.

Samsung DA-E750

Samsung DA-E750

Samsung DA-E750

Samsung DA-E750

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Exynos 5250
Samsung retehnologizează o fabrică din Statele Unite

Samsung retehnologizează o fabrică de chip-uri din Austin, Texas în urma unei investiții de 4 miliarde de dolari. Știrea vine...

Închide