stiri

Android 3.2 Honeycomb

Android 3.2 Honeycomb a început să fie livrat către tabletele de ultimă generație. Motorola Xoom ar putea fi unul dintre primele modele ce vor recepționa ultimele modificări ale sistemului de operare Google în zilele ce vor urma.

Noua versiune nu aduce cu sine modificări substanțiale însă rezolvă unele probleme care apăreau în anumite situații particulare. Una dintre acestea o reprezintă suportul pentru tabletele cu diagonala de 7 inci dar și pentru procesoarele Qualcomm. De asemenea, va exista o funcție care va oferi posibilitatea rulării aplicațiilor pentru telefoane prin scalarea interfeței grafice la dimensiunile ecranului tabletei. Modificările vor permite aplicațiilor din Android Market să fie instalate pe mai multe echipamente crescând posibilitățile ca programatorii să obțină un profit mai substanțial.

Anumiți producători specializați în modele OEM vor putea instala Android 3.2 Honeycomb pe modele mai ieftine cum ar fi Huawei MediaPad, Archos 80 G9 sau 101 G9. Nu ar fi exclus ca românii de la Televoice să opteze direct pentru noua versiune când se vor hotărâ să ofere un update pentru Evolio Neura.

Suportul pentru tablete cu diagonala de 7 inci, cu procesoare Qualcomm va deschide porțile pentru un val de actualizări ale sistemului de operare, modele cu Android 2.x putând să treacă mai ușor la Android 3.2. Un exemplu în acest sens este HTC Flyer care va trece curând la noua versiune.

Android 3.2 va beneficia și de o serie de soluții pentru micile probleme pe care le aveau versiunile anterioare precum și de îmbunătățirea accelerării hardware pentru procesele grafice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Evolio Neura
Evolio Neura

Compania românească Televoice a anunțat lansarea tabletei Evolio Neura. Noul model este echipat cu sistemul de operare Android și un...

Închide