stiri

Antivirus gratuit pentru Android

Antivirus Security - FREE de la AVG

McAfee Antivirus & Security

McAfee Antivirus & Security furnizează o soluție completă de securitate pentru Android. Din păcate antivirusul McAfee Antivirus & Security este gratuit pentru primele 14 zile după care va trebui să plătiți o licență.

McAfee Antivirus & Security scanează fișierele stocate în memoria telefonului și pe cardul SD pentru a găsi secvențe de cod specifice virușilor. Aplicația mai oferă protejarea datelor personale, navigarea în siguranță pe internet, back pentru datele personale, localizarea telefonului furat prin GPS, blocarea numerelor de telefon de la care se fac apelări abuzive, etc. Spre exemplu, dacă sunteți deranjați permanent de anumite firme de marketing le puteți trece pe o listă neagră iar aceste persoane rău intenționate nu vă vor mai putea apela sau trimite SMS-uri.

Video McAfee Antivirus & Security

McAfee Antivirus & Security poate fi descărcat gratuit din Google Play și funcționează pe dispozitivele ce rulează Android 2.1 sau versiunile superioare.

Galerie foto McAfee Antivirus & Security

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note II
Samsung Galaxy Note 3 ar putea veni cu chipset Snapdragon 800

Industria dispozitivelor mobile este strâns legată de disponibilitatea chipseturilor performante. Cele mai noi arhitecturi integrate în chipseturile Qualcomm, NVIDIA sau...

Închide